maanantai 27. syyskuuta 2010

Veikko ei petä!

Veikko se ei petä koskaan!
Veikko on siis papu-bataattikeitto, ja se maistuu aina yhtä hyvältä, nam. Eilen sitä taas sain tehdä, naminami.
Täytyy siis jakaa tämä resepti täälläkin.


Papu-bataattikeitto aka Veikko (4 annosta)

1 (300g) bataatti
100g juuriselleriä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
2 rkl öljyä
2 tl juustokuminaa
0,5 tl chilijauhetta
1 prk (410/250g) kidneypapuja chilikastikkeessa (Rainbow)
3 rkl tomaattisosetta (eli sellainen pieni tomaattipyrepurkki)
6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio

1. Kuori ja kuutioi bataatti ja selleri. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi.
2. Kuullota sipuleita ja juureksia teflonkattilassa ja sekoita joukkoon mausteet. Lisää pavut, tomaattisose, vesi ja liemikuutio.
3. Anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia, kunnes juurekset ovat pehmeitä. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja vettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails