perjantai 16. huhtikuuta 2010

Lastenhoitoa

Joo-oh. 9.2. alkoi MLL:n lastenhoitajakurssi, ja ensi tiistaina on viimeinen kerta. Voih. Tuolla kun on ollut niin kivaa. Tieto tuskin kokonaan katoaa päästä ihan heti, mutta mukavia tyttösiä siellä on ollut! Kahden kanssa siellä nyt lähinnä tullut juteltua, mutta silti. Erityisesti sitä toista olisi kiva nähdä vielä joskus. Onhan sillä min numeroni ja meset ja naamakirjat löytyy. Mutta ei sitä koskaan tiedä. No, Pilvi tuskin tulee tätä koskaan lukemaan, mutta se on kiva tyttö! Mukavaa ollut kurssilla kun on saanut samanikäisen (hän minua 2vk vanhempi) ja -laisen tytön kanssa jutella. Koulusta nyt lähinnä, mesessä sitten vähän sekavampiakin juttuja. Jee!

Tänään sitten olin kurssiin kuuluvalla neljän tunnin harjoittelulla. Paikallekin ehdin ajoissa, vaikka juna oli myöhässä enkä ollut tuolla aiemmin ollut. No, siellähän oli vastassa Nuppu 5v, Iitu 3v ja Liinu 2v. Liinu oli heti kysymässä että mikä mun nimi on, kun olin pöytään ehtinyt istua. Nuppuakin kiinnosti kovasti. Iitu oli vähän hiljaisempi, mutta temperamenttisempi tapaus. Siinä kun olin äidin kanssa hetken jutellut, Liinu tahtoi heti ensiksi näyttää huoneensa, ihan kädestä otti kiinni. Aaww. Sitten mentiin tyttöjen kanssa leikkimään leegoilla, rakennettiin vähän aikaa, ja sitten painuttiin ulos.

Ulkona siirrettiin tyttöjen rakentama "puisto" toiseen paikkaan: eli pieni hiekkalaatikko piti kauhoa laatikkoon ja vaihtaa sen paikkaa, ja viedä vielä se liukumäkikin toiseen kohtaan. "Puiston" entiselle paikalle Nuppu ehdotti rakennettavaksi huvipuistoa! Ja mehän rakennettiin - kahdesta pulkasta, parista kepistä ja yhdestä levystä. Kyllä noiden pikkuisten mielikuvitus on hyvä! Itse ihan kateellinen. En minä osannut yhtään ehdottaa, että mitä laitteita niistä saa rakennettua. :D
Siinä pihalla ollessa bongailtiin Iitun ja Liinun kanssa leppäkerttujakin! Ainakin viisi nähtiin. Hih.

Ulkoilun jälkeen syötiin, tosin sekin ulkona. Muussia ja kanapihvejä! Tytöt olivat innoissaan kun sai juoda mehua, yleensä kun ruokajuomana on kuulemma maitoa.
Ja syömisen jälkeen Liinu oli ihan naatti, ja painui nukkumaan. Vaikka ei yleensä tuohon aikaan nuku. Äiti lähti sitten viemään Nuppua ja Iitua kerhoon, ja kävi siinä asioilla samalla. Jos Liinu olisi herännyt sillä aikaa, niin olisin sitten leikkinyt ja ollut seurana, mutta eipä herännyt. Harmi. No, sain sentään puhua rauhassa työhaastatteluunkutsumispuhelun.

Siinä se neljä tuntia sitten kuluikin. Tytöt oli suloisia ja hirmu uteliaita (joooo, kiskaistiin minua kerran huulikorustakin :D), vaikka vähän vilkkaita!

Tiistaina sitten viimeistä kertaa Riihimäelle... Hööhh.

Mutta ah, kurssin ansiosta sain psykologian yo:ssa yhdestä tehtävästä täydet pisteet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails