maanantai 4. tammikuuta 2010

2009 selvitetty.

Voisin minäkin nyt Vlipperin tapaan kertailla vuotta 2009. Tapahtuiko jotakin?
Tammikuu. Ei mitään?
Helmikuu. 18v. Wanhojentanssit. Oli ihanaa tanssia ja sitä paitsi sain sattumalta mahtavan parinkin. Olisipa se puku vaan ollut sellainen, josta olisin pitänyt, ehkä minua ei sitten olisi tuijotettu pahalla. Kivaltahan se tuntuu, kun ei voida maksaa 100 euroa teetetystä mekosta, vaan mennään sen sijaan Tallinnaan viinanhakureissulle, vieläpä niin että mukavat tädit pöllivät äidin lompakon feat 150 euroa. Niin.
Maaliskuu. Autokoulu alkoi. Teoriatunnit vielä meni, mutta voi elämä niitä ajotunteja. Jos vain olisi ollut toinen opettaja. Joku, joka EI jaottele oppilaita kahteen: niihin, joille vittuillaan, ja niihin, joiden kanssa nauretaan. Harmi vain, kuuluin tuohon ensimmäiseen ryhmään.
Maaliskuussa oli vieläpä terveystiedon kirjoitukset. Ensimmäinen kerta salissa, ei hermostuttanut. Onnistuin vieläpä yli odotusten: E.
Huhtikuu?
Toukokuussa sain viimein ajokortin. Hiphei, kaikki ekalla läpi.
Kesäkuu... Harmi että kesä on niin lyhyt, että toiset pitää hylätä ollakseen jonkun muun kanssa.
Mutta niin. Ensimmäiset kesätyöni, kestin puhelinmyyjänä 5 viikkoa. Se on paljon, toiset eivät kestä päivääkään. Puhelinmyyjänä kyllä voisin olla vielä, jos mitään muuta kesätyöpaikkaa en saisi, mutta tuonne en enää mene. Karmiva ja luihu ärsyttävä tyyppi se toinen. Onneksi Ansku oli kiva<3 onneksi se kertoi minulle sen että olen huono ja minut potkitaan vikalla viikolla pihalle, eikä se toinen. No, sainpahan lisää lomaa.
Heinäkuu, osa töitä, osa lomaa. Kavereiden kanssa syömistä ja uimista.
Elokuun ensimmäinen päivä, miitti ihanien tyttösten kanssa<3
Elokuun toinen päivä, koko elokuun ensimmäinen viikko. 2.-9.8. Timpurinranta. Rakastan teitä ihanat mussukata<3 Kesän, ja koko vuoden yksi ihanimmista viikoista. Toista kertaa protulla apparoimassa, ja vihdoinkin mahtava ja toimiva tiimi. Ja aivan ihanat pikkuiset leiriläisemme! Kuka 18-vuotias tavallinen tyttönen olisi ajatellut, että voisi mm. ystävystyä niin hienosti 14-vuotiaaseen poikaan? Onneksi näin kävi<3 Ja te kaikki muutkin mussukat, on ikävä teitä. Miittiä kehiin<3
Elokuussa, heti leirin jälkeen alkoi myös abivuosi. Ollaanpas me isoja. Syyskuussa taas kirjoituset, biologia ja ruotsi. Biologia meni yli odotusten, olen ylpeä C:stä. Mutta se ruotsi, hemmetti. Miten ne pisterajat oli niin korkeita? Olisi nyt luullut että olisin saanut sen E:n, mutta ei. M tuli. Perhana.
Lokakuu? Mikä se on?
Marraskuu. 2-vuotispäivä rakkaani kanssa. Olet mussu<3 Ja mainio Pekka Streng! ^_^ Ja vähemmän mainio Bombe curry house.
JA. Suutarila 23.11. The Rasmuksen 15-vuotis juhlakonsertti. Mahtavinta! Kiitos irc-galleria<3 Kiitos The Rasmus!<3 eturivi, paras rivi, mustelmat polvissa olivat myös mukavia.
Joulukuu. Studia-messut ja ihanat HAMK-tytöt!<3 Sinne ollaan tulossa kovaa vauhtia!
Ja joululoma. Jouluviikko Tuomaksen kotona, uusivuosi meillä. Ihanin loma kun saa olla valittunsa kanssa<3
Ja siihen päättyi vuosi 2009. Tämä ärsyttävä flunssa ja kuume kuuluvatkin jo vuoteen 2010.
2010 alkoikin onnellisesti serkun häissä, kenties me olemme seuraavat?<3

2010, tervetuloa. Enää kuukausi koulua, penkkarit, viimeiset kirjoitukset ja sitten pihalle koulusta. Ja kesä. Kotoa pois. Yhteen rakkaani kanssa. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails